Neem contact met ons op

PartnersRO verzorgt Economisch profielschets gemeente Weert

Pijler

PartnersRO heeft in 4 maanden tijd samen met medewerkers van de gemeente Weert de Economische Profielschets voor die gemeente opgesteld. PartnersRO is vanwege capaciteitsgebrek gevraagd de inhoud van de profielschets te verzorgen. De gemeente Weert heeft het plan inmiddels vastgesteld (zie link hieronder om de profielschets te downloaden).

Wethouder Frans van Eersel zie hierover in een reactie het volgende: “Het is geen brochure om ergens neer te leggen, het boekwerk is gemaakt als instrument om samen hetzelfde verhaal uit te dragen. Daarom gaan we inwoners, bedrijven, raadsleden, scholen, provincie, andere gemeenten en samenwerkingsverbanden actief erover benaderen. Het economisch profiel is gebaseerd op cijfers en feiten en is gemakkelijk leesbaar doordat het veel infographics bevat. Het wijst inwoners, bedrijven en organisaties op de voordelen om zich te vestigen in Weert.”

Als u geinteresseerd bent in dit deel van de dienstverlening van PartnersRO of meer wilt weten over het plan van aanpak ten aanzien van deze profielschets kunt u contact opnemen met Rogier Crusio op telefoonnummer 06-51863293 of via e-mailadres rcrusio@partnersro.nl.

Economisch profiel Weert 2015 – PartnersRO –