Neem contact met ons op

Training RO voor de milieuprofessional

Pijler

In het najaar 2014 geeft PartnersRO vanuit de OmgevingsAcademy van Infomil de 3-daagse Training ‘RO voor de milieuprofessional’. De training is door Infomil (met behulp van PartnersRO) ontwikkeld ten behoeve van het bevorderen van de kennis van de ruimtelijke ordening bij milieuprofessionals. Zeker nu RO en milieu steeds meer verweven raken en met de toekomstige Omgevingswet ook wettelijk geïntegreerd worden is deze kennisdeling van groot belang.

De training RO voor de milieuprofessional biedt de cursisten meer inzicht in het causale verband tussen “goede ruimtelijke ordening” en de milieuaspecten. Aan de hand van praktijkvoorbeelden krijgt de milieuprofessional handvatten om in de toekomst integraler en beter te adviseren bij RO-projecten.

In het najaar van 2013 heeft PartnersRO deze training samen met de OmgevingsAcademy mogen verzorgen. De deelnemers kwamen uit gemeenten en omgevingsdiensten uit het hele land en waren erg enthousiast. Uit de evaluatie bleek dat de deelnemers veel waardering hadden voor de praktijkvoorbeelden en de kennis van de trainers.

Kijk voor meer informatie op: http://www.infomil.nl/organisatie/omgevingsacademie-nl/alle-trainingen/ruimtelijke-ordening/