Neem contact met ons op

Schakeldag 2014 – Toekomstbestendig in de ruimtelijke ordening

Pijler

Op 26 juni 2014 organiseert Rijkswaterstaat de Schakeldag 2014 in Stadion de Galgenwaard in Utrecht. Het thema van de Schakeldag 2014 is toekomstbestendigheid. Bent u voorbereid op de komende veranderingen zoals de Omgevingswet? Heeft u de juiste kennis en vaardigheden om uw werk uit te kunnen voeren? Tijdens het evenement wordt u bijgepraat over alle ontwikkelingen op het gebied van milieu en ruimte. Bijvoorbeeld over veranderingen in wet- en regelgeving. Ook kunt u uitgebreid bijpraten en kennis uitwisselen met uw vakgenoten.

PartnersRO coördineert namens RWS het ruimtelijke ordeningsspoor op de Schakeldag. Dit spoor bestaat uit een aantal sessies die zijn gericht op ruimtelijke ordening (en milieu). Dit jaar gaat het onder andere om sessies over Organische Stedelijke Ontwikkeling (door Platform 31), Omgevingswijzer (door RWS), Basisnet externe veiligheid en RO (door RWS en Binnenlandse Zaken) en de Ladder Duurzame Verstedelijking (door PartnersRO).

Voor een inschrijfformulier voor de Schakeldag, klik hier.

Rijkswaterstaat organiseert de Schakeldag samen met Eenvoudig Beter. Zo wordt de Schakeldag gecombineerd met de Informatiebijeenkomst wetsvoorstel Omgevingswet 2014.