Neem contact met ons op

Bestemmingsplan Cereol onherroepelijk

Pijler

PartnersRO heeft het bestemmingsplan voor deze bijzondere locatie in Utrecht opgesteld en met succes procedureel begeleid. De Raad van State heeft op 12 september 2012 geoordeeld dat de tegen het bestemmingsplan ingestelde beroepen ongegrond zijn.
Dit is een belangrijke mijlpaal in de herontwikkeling van deze locatie. U vindt hier de volledige uitspraak van de Raad van State.

Cereol is een voormalige sojafabriek, gebouwd in 1909. In 2011 heeft de silo van Cereol de status van gemeentelijk monument gekregen. De nieuwe bestemming is een cultuurcluster: basisschool, BSO, sportzaal, theaterzaal, bibliotheek, horeca en ontmoeten.
Voor meer informatie over de herbestemming kijk op de site van 1meter98.

Credits foto: rijksmonument number 514183